Kapcsolat

Tel: +36-1-269-5277
Fax:+36-1-269-5277

Mobil:+36-20-9381-055

E-mail: reprovideostudio@gmail.com

Bp. IV. ker. Újpest

Szavazás

Ön mit digitalizáltatna?

Szavazok

Facebook

Esküvői videózás

Kedves Jegyespár!Örömmel fogadjuk, hogy ennek az oldalnak a sorait olvassák! Először is szeretnénk gratulálni, hogy meghozták azt a döntést, hogy hivatalosan összekötik életüket. Az esküvő egy fontos és jelentős lépés egy pár életében. Ez a nap csak az Önöké, Önökről szól. Ennek a napnak minden perce egy élmény lesz, tele különleges pillanatokkal és nem csak a Párnak, hanem a családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek. Az esküvőt megélni, átélni fantasztikus érzés, és hogy ne kopjanak el az emlékek erről a napról, érdemes videófelvételt készíteni. 

Mivel több éves tapasztalattal rendelkezünk és sok Pár pillanatát örökítettük meg, szeretnénk az Önök pillanatait is lefilmezni, megörökíteni, szeretnénk hozzájárulni az Önök boldogságához.

 

 Mit tartalmazhat az esküvői videózás szolgáltatás?

-       Esküvői előkészületek videózása

-       Kreatív esküvői fotózás videózása

-       Polgári és templomi szertartás videózása

-       Lakodalom videózása

-       Videós utómunka, videószerkesztés, filmvágás

-       Összefoglaló esküvői videóklip (2-5 perc terjedelemben)

-       Slideshow, fotó montázs készítése a lakodalomra

-       Egyedi műsor készítése a polgári szertartásra

-       Vágott és vágatlan verzió átadása


Esküvői videózás szolgáltatásunkat minden esetben az Ön igényeire szabjuk. A felvétel készítést már el lehet kezdeni a kreatív fotózásnál, esküvői előkészületeknél, de természetesen az is kérhető, hogy a szertartásoktól kezdve videózzunk a lakodalom végéig.

Igény szerint készítünk egy rövid videóklipet a teljes felvett anyagból, vagy a bulin levetíthető videó- és fotómontázst (slideshowt) a párról.

Lehetőség van arra, hogy egy egyedi műsort készített a polgári szertartásra, amelyet az adott pillanatban a lebonyolítok bejátszanak. Lehet ez a kedvenc zenéjük, egy vers, amelyet Ön mond fel a párjának, vagy szüleinek, egy üzenet zenei aláfestéssel.

Az esküvői videófelvétel készítés ára (2020): 90.000 Forint

Az ár tartalmazza a teljes esküvői program felvételét. Ön megkapja a vágatlan anyagot, a vágott filmet és egy videóklipet Full HD minőségben.

(Referencia filmjeink megtekintésénél a minőség/quality/ legyen 1080 p-re állítva, mert az oldal alapértelmezett minőséget állít be, és úgy nem érvényesül a HD)


 


 

 

Kérésének, igényének megfelelően egyedi árajánlatot készítünk!

 

Kérdése van?

Hívjon minket most! 

+36 20 9 381 055